Over Cedric

Deftig, Heftig, SaaS Minded en Netwerkevenementen, vier afzonderlijke merken met een uniek verhaal.

Deftig

Deftig bvba werd opgericht in december 2013. Deftig bouwt websites volledig op maat van de klant. De bekendste klanten van Deftig zijn Barco, Ghent University, Q-Music en De Vlaamse Overheid.

Website: www.deftig.be

Heftig

In december 2015 lanceerden we met Deftig een kant-en-klare oplossing voor de websites van bedrijven en organisaties. Naar analogie van 'Deftig', registreerden we de merknaam 'Heftig'. Doordat we Heftig ontwikkelen als een product, krijgen klanten een gebruiksvriendelijke website voor slechts één euro per dag. Heftig word gebruikt voor bijna 200 websites in de Benelux. De bekendste klanten van Heftig zijn Barco, Ernst & Young, Unizo Nationaal en Stad Roeselare.

Website: www.heftig.be

SaaS Minded

In de zomer van 2017 heb ik, samen met Maarten De Block, de software van Heftig ondergebracht in een nieuwe vennootschap. SaaS Minded bvba zorgt ervoor dat bedrijven of organisaties gemakkelijk professionele websites kunnen aanbieden aan hun klanten of leden. SaaS Minded werkt uitsluitend met zelfstandige resellers en hosting partijen. De producten van SaaS Minded worden white-label of private-label aangeboden.

Website: www.saasminded.com

Netwerkevenementen

In oktober 2017 lanceerden we met Heftig de website 'Netwerkevenementen.be'. Samen met verschillende partners organiseren we zakelijke netwerkevenementen in West-Vlaanderen. Maandelijks brengen we via dit initiatief meer dan 200 ondernemers met elkaar in contact.

Website: www.netwerkevenementen.be

Neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel of lees wat me bezig houdt op Twitter.

Hoe kan Cedric u helpen?

Contacteer Cedric