Heftig en SBB organiseren online netwerkevenement!

31/03/2020 - 16:17

Op vrijdag 3 april organiseren Heftig en SBB de eerste editie van 'Online Coffee Break', een online netwerkmoment voor ondernemers. In tijden van COVID-19 is een fysiek netwerkevenement organiseren onmogelijk. Met Online Coffee Break willen we ondernemers tijdens de coronacrisis helpen investeren in hun bedrijf en B2B netwerk.

Netwerken in tijden van corona?

Netwerken blijft een belangrijk kanaal om nieuwe contacten te maken. Normaal gaan er in onze provincie wekelijks tientallen netwerkevenementen door, maar in deze uitzonderlijke tijden is fysiek netwerken helaas niet meer mogelijk.

Bij Heftig hebben we ervaring met het organiseren van netwerkevenementen, maar ook met het organiseren van online workshops voor grote groepen. Na een korte brainstormsessie met enkele partners van Netwerkevenementen.be besloten we een online netwerkmoment te lanceren. 'Online Coffee Break' wordt een online netwerkevenement door en voor ondernemers in Vlaanderen.

Online Coffee Break!

Concept?

Na het inschrijven op Netwerkevenementen.be ontvangt elke deelnemer een unieke link naar onze online conferentiesoftware. Op die link start, op een op voorhand afgesproken tijdstip, een online bijeenkomst. Alle deelnemers zien elkaar via webcam, maar komen slechts elk om de beurt aan het woord. Elke ondernemer krijgt hierdoor de kans om andere ondernemers te leren kennen, maar ook om zichzelf voor te stellen aan de groep.

Wat heb je nodig?

Door de coronacrisis is iedereen gewoon om online te vergaderen, een camera en microfoon volstaat!

Wanneer?

De eerste editie van Online Coffee Break gaat door op vrijdag 3 april om 10.00. Indien er voldoende interesse is zullen we dit evenement wekelijks organiseren.

Wil je deelnemen aan dit online netwerkevenement?

Schrijf gratis in