Heftig neemt opnieuw klantenbestand over

14/10/2018 - 16:00

Op vrijdag 12 oktober 2018 realiseert Heftig de overname van het webbureau ‘Websites voor KMO’. Het is de derde maal dat we met Heftig een overname realiseren op minder dan drie jaar tijd. Overnames zijn een onderdeel van de groeistrategie van Heftig. Vandaag is Heftig het snelst groeiende website platform in de Benelux.

Over Heftig

Heftig is een kant-en-klare website oplossing voor bedrijven of organisaties. Het website platform stelt gebruikers in staat om zonder technische kennis een professionele website te lanceren. De software werd gelanceerd in 2016 en wordt vandaag gebruikt voor meer dan 6000 webpagina’s van meer dan 500 gebruikers. De bekendste klanten van Heftig zijn Barco, HAAS, Universiteit Gent, Unizo, Economisch huis Oostende en Stad Roeselare.

Heftig werd onlangs geselecteerd om deel te nemen aan ‘Scale-up Vlaanderen’, een intensief begeleidingstraject van Agoria en Sirris, dat focust op de exponentiële groei van succesvolle start-ups. Technologie ondernemer Omar Mohout van Sirris en innovatie expert Isabel Michiels van Agoria zijn de mentoren van Heftig.

Over Websites voor KMO

Het webbureau ‘Websites voor KMO’ uit Oostkamp werd in 2014 opgericht door Maarten De Block. Het bedrijf bouwt websites voor KMO’s in voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen. Het bedrijf maakt al geruime tijd gebruik van de software van Heftig. Voor de klanten van Websites voor KMO blijft alles ongewijzigd. Maarten De Block komt na de overname mee in het bestuur van Heftig. Als CTO neemt hij de technische leiding van het softwarepakket.

Leuk nieuws voor alle klanten

De overname is leuk nieuws voor de klanten van beide bedrijven. Dankzij de overname kan Heftig de kwaliteit van de dienstverlening verder optimaliseren. Zo zal er komende maanden extra worden geïnvesteerd in de technologieën, integraties en documentatie van Heftig.

Op zoek naar een mooie website die je gemakkelijk zelf kan beheren?

www.heftig.be