Heftig realiseert overname Acoma!

11/12/2019 - 09:00

Vandaag realiseren we met Heftig de overname van Acoma Internet Marketing uit Aalter. Het is de vierde maal dat Heftig een klantenbestand overneemt op vier jaar tijd. Heftig is met bijna 400 klanten en 1000 eindgebruikers het snelst groeiende website platform in de Benelux.

Charlotte Margot, Cedric Spillebeen en Maarten De Block van Heftig.

Over Heftig

Heftig is een handige online tool waarmee klanten eenvoudig zelf hun website kunnen beheren. We helpen klanten bij de opstart en bieden daarna gratis ondersteuning. Achter de schermen zorgen we ervoor dat alle websites steeds modern, veilig en technisch up-to-date blijven. Dit zorgt ervoor dat elke website makkelijk kan scoren in Google, gekoppeld kan worden met sociale media en werkt op elk type toestel. Daarnaast bieden we integraties met bijna 100 andere online tools zoals Teamleader, Salesforce, Mailchimp, Google Analytics, enzovoort.

Bezoek de website van Heftig: www.heftig.be

Over Acoma

Het Oost-Vlaamse bedrijf Acoma is een bekende naam in sector. Het bedrijf van Luk Meulebrouck werkt voornamelijk voor KMO's en organisaties in Oost- en West-Vlaanderen. Tijdens de overname blijft Luk beschikbaar voor alle klanten van Acoma. Na de overname zal Luk zich focussen op 'Cyber Marketing Europe', een dienst voor klanten die ondersteuning nodig hebben met Internet Marketing.

Bezoek de website van Cyber Marketing Europe: www.cybermarketingeurope.com

Vragen over deze overname?

Stuur een mailtje naar cedric@heftig.be.

Op zoek naar een mooie website die je gemakkelijk zelf kan beheren?

www.heftig.be