Heftig wint finale The Birdhouse!

13/05/2019 - 09:45

Deze week hebben we bij Heftig fantastisch nieuws ontvangen. Heftig wint de finale van 'The Birdhouse', één van de belangrijkste scale-up acceleratoren in de Benelux! Na verschillende rondes en op basis van verschillende criteria werden we samen met 17 andere bedrijven geselecteerd uit een groep van meer dan 650 beloftevolle bedrijven.

Over The Birdhouse

The Birdhouse is één van de belangrijkste scale-up acceleratoren in de Benelux. Het volledige acceleratorprogramma duurt 6 maanden en is een intensief begeleidingstraject met workshops, infosessies en coaching door experts. Het team van The Birdhouse is gespecialiseerd in het schalen van softwarebedrijven en zal ons komende 6 maanden professioneel ondersteunen bij de snelle groei van Heftig.

Lees meer over The Birdhouse: www.gobirdhouse.com

Over Heftig

Heftig is een professionele website oplossing voor bedrijven en organisaties. Dankzij Heftig kunnen gebruikers zonder technische kennis een professionele website bouwen en lanceren. Klanten van Heftig krijgen voor slechts één euro per dag een website die technisch te vergelijken valt met een maatwerk website van 10.000 euro. Heftig is een Software as a Service, hierdoor blijven alle websites automatisch modern en technisch up-to-date. Ondertussen biedt Heftig bijna honderd integraties met andere online softwarepakketten. Vandaag heeft Heftig meer dan 300 klanten, van beursgenoteerde bedrijven als Barco, tot de zelfstandige ondernemer of vzw op de hoek van de straat.

Vorige maand lanceerden we Heftig Training Center. Via dit online platform trainen we onze klanten met webinars, video's en een uitgebreide handleiding. Op die manier kunnen onze klanten leren hoe ze hun website kunnen bouwen, verbeteren en laten scoren in Google.

Lees meer over Heftig: www.heftig.be

Leuk weetje!

Ken jij iemand die op zoek is naar een mooie professionele website? Laat het ons weten en ontvang een cadeaubon voor jouw favoriete webshop t.w.v. 50 euro:

Heftig Referral Program

Op zoek naar een professionele website die je makkelijk zelf kan beheren?

www.heftig.be